Kunst voor iedereen
Cultuurberg bemiddelt en adviseert al meer dan 5 jaar bij het aankopen en verkopen van kunstwerken. Door mijn ervaring als kunstverzamelaar weet ik heel goed welke zorgen en drempels er bij nieuwe kopers liggen. Deze kan ik wegnemen door het hele aankoopproces te begeleiden. De kunstmarkt is niet voor iedereen een bekende wereld en door met u de gebaande paden te bewandelen zorgen wij bij Cultuurberg ervoor dat u ook zonder zorgen uw leven kan verrijken met kunst. 
Een keuze maken is altijd moeilijk of u nu moet gaan voor een sculptuur, schilderij, zeefdruk, ets, glicée of fotografie. Het scala aan materialen en mediums zijn groots en divers. Samen met u gaan wij op zoek naar de best passende keuze. Daarbij zullen wij ook een goede afweging maken door u de prijs-kwaliteit afwegingen voor te leggen. De focus ligt daarbij niet alleen op de financiële waarde, maar ook op de artistieke en emotionele meerwaarde. 
Juist doordat Cultuurberg een onafhankelijke bemiddelaar is kunnen wij transparant en neutraal assisteren en adviseren bij aankopen. Daar wij geen vaste keuzes zullen maken voor bepaalde galeries of kunstenaars. Zo zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk opties heeft.
Mensen die kunst in huis hebben kennen het gevoel ook wel dat ze soms iets nieuws willen. Voor verzamelaars is het afstoten van werken ook een manier om de collectie te vernieuwen. Door het werk te ruilen, te verkopen of te veilen kun je hiermee ruimte creëren voor iets nieuws. Het kopen van een nieuw werk is een kunst op zich, maar het verkopen hiervan ook en hier kunnen wij u dan ook mee begeleiden.

Intermediair 
Unieke kunstwerken hebben soms een unieke aanpak nodig. Eens in de zoveel tijd komen er pareltjes naar boven uit particuliere of zakelijke collecties. Voor partijen die een minder voorkomend kunstwerk willen kunnen wij oriëntaties doen. Hierbij kunt u denken aan het bezoeken van veilingen en beurzen, maar wij kunnen ook via onze contacten opdrachten uit zetten. Hierdoor kunnen wij op een andere wijze de gewenste werken voor u lokaliseren.
Back to Top