Als gepassioneerd verzamelaar weet ik dat kunst voor iedereen anders is en dat het aankopen daarvan altijd een grote stap is, of u nu een startende verzamelaar bent of net als ik een meer ervaren verzamelaar. Iedere collectie is anders en vraagt ook een andere kijk. Met mijn jarenlange ervaring ondersteun ik verschillende partijen met het aankopen en het verkopen. Of het nu om een eerste werk gaat waarmee u eventueel een collectie wilt starten of wanneer u als meer ervaren verzamelaar wat wilt afstoten, maar ook wanneer u in aanvulling op een wat uitgebreidere collectie nieuwe werken aan wilt kopen. Bij Cultuurberg kan het allemaal. Wij luisteren naar uw kunstbehoefte en zorgen ervoor dat we deze realiseren. 
Omdat kunst een zeer gevoelige snaar raakt vind ik het ontzettend belangrijk om wensen en werkwijze goed af te stemmen, aangezien geen enkele kunstaankoop hetzelfde is en ook de kunstbeleving voor iedereen anders is.
Wij beschikken door jarenlange ervaring in de kunstwereld en bijzondere affiniteit met moderne en hedendaagse kunst over een breed netwerk. Bestaande uit Nederlandse en internationale kunstenaars, galerieën en andere kunstinstellingen. Door ons goede netwerk zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends.
Cultuurberg is uw brug naar de kunstwereld. Of het nu voor uw bedrijfscollectie, privécollectie of aankomende collectie is. Wij helpen u om deze op een gepaste manier uit te breiden of te starten.
Heeft u vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!
Back to Top